nieuws

Hellmann verhuist naar Schiphol-Zuidoost

Transacties

Hellmann verhuist naar Schiphol-Zuidoost
Prestwickweg 8 op Schiphol-Zuidoost

Hellmann Worldwide Logistics heeft een huurcontract getekend met Prologis voor ruim 3.000 m2 logistiek vastgoed met kantoorruimte aan Prestwickweg 8 op Schiphol-Zuidoost.

Het logistieke bedrijf was tot nu gevestigd op Hoeksteen 157 in Hoofddorp. De langjarige huurovereenkomst op de nieuwe locatie is per januari 2018 ingegaan. Het gaat om 2.200 m2 opslagruimte en 850 m2 kantoorruimte. De reden voor de verplaatsing is de directe nabijheid van het vrachtareaal.

Het pand zal na een volledige renovatie worden gebruikt voor alle luchtvrachtgerelateerde diensten van Hellmann. Hellmann werd geadviseerd door Industrial real estate partners en verhuurder Prologis door CBRE.

Reageer op dit artikel