nieuws

Happy Italy naar Oosterboog Groningen

Transacties

Happy Italy naar Oosterboog Groningen
Oosterboog in Groningen

Restaurantketen Happy Italy heeft 800 m2 winkelruimte aan Oosterstraat 56 in Groningen gehuurd.

Happy Italy huurt voor tien jaar 800 m2 in het gebouw De Oosterboog, waarin eveneens kantoren zijn gevestigd, appartementen en restaurant Ni Hao. Eigenaar van het gebouw is Aprisco Retail Parks, aldus het Kadaster.

Voor de verhuur is nu nog 1.000 m2 beschikbaar op de eerste verdieping. De Groningse vestiging is de veertiende in Nederland. Begin 2018 openen nog vestgingen in Breda en Groningen. Daarna staan ook openingen in Schiedam en Zoetermeer gepland.

Namens de verhuurder bracht Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars deze transactie in Groningen tot stand. De Mik Bedrijfshuisvesting trad op als adviseur van Happy Italy.

Reageer op dit artikel