nieuws

DHL verlengt kantoorhuur Maastricht

Transacties

DHL verlengt kantoorhuur Maastricht
Pierre de Coubertinweg in Maastricht

DHL heeft zijn huurovereenkomst in het kantoor aan Pierre de Coubertinweg 5 in Maastricht verlengd en met een klein metrage uitgebreid.

In totaal huurt DHL 6.140 m2 kantoorruimte in het gebouw. De uitbreiding betreft 245 m2. De verlenging van DHL is daarmee de grootste kantorentransactie van Maastricht over 2017. Met deze transactie is het object volledig langjarig verhuurd. Sinds 2011 is DHL gehuisvest op deze locatie.

Eigenaar van het gebouw is Bryant Park Netherlands Acquisition I, een dochteronderneming van het Britse MCAP Global Finance. Het gebouw wordt binnenkort gerenoveerd en verduurzaamd. Bryant Park Netherlands Acquisition I werd bij het tot stand komen van deze verhuurtransactie vertegenwoordigd door asset manager BNP Paribas Real Estate.

Reageer op dit artikel