nieuws

De Koffiesalon in WTC Rotterdam

Transacties

De Koffiesalon in WTC Rotterdam

World Trade Center Rotterdam verwelkomt de nieuwste vestiging van De Koffiesalon. Dinsdag werd de overkomst getekend.

Eigenaar Diederik Habbema: ‘Na zes Amsterdamse vestigingen zijn wij trots om onze eerste Rotterdamse vestiging te openen.’

De Koffiesalon voorziet haar bezoekers van puur ambachtelijke koffie, uit de koker van partner Anton Willemars, eigenaar van Buscaglione Espresso. De Koffiesalon opent in de lobby van WTC Rotterdam, naast het WTC Rotterdam Business Center dat later dit jaar verhuist naar de begane grond. Het Business Center is de flexibele werkomgeving van WTC Rotterdam en biedt zowel flexplekken als business rooms.

De vestiging van De Koffiesalon is onderdeel van het masterplan om WTC Rotterdam toegankelijker te maken voor de stad. Het complex van 76.000 m2  is sinds 2015 eigendom van Bouwinvest Dutch Institutional Office Fund. Het voormalige Beursgebouw is een Rijksmonument, lid van de World Trade Centers Association en biedt huisvesting aan meer dan 250 huurders.

Reageer op dit artikel