nieuws

Azura-gebouw Hoofddorp gerenoveerd en verhuurd

Transacties

Azura-gebouw Hoofddorp gerenoveerd en verhuurd
Azura-gebouw Hoofddorp

De renovatie van het Azura-gebouw aan de Saturnusstraat 46-62 in Hoofddorp is afgerond. Het pand van Marathon Bryant Park Nederland is verhuurd aan BumaStemra en Regus.

In 2017 is het pand van 5.602 m2 gerenoveerd naar een high-end multi-tenant gebouw. Het kantoor ligt naast het station van Hoofddorp. De voorzijde van het gebouw en de kantoorruimten zijn gerenoveerd, de hoofdingang is verbouwd en een nieuwe ingang werd gecreëerd. Het pand is in 1992 gebouwd. Eigenaar Marathon Bryant Park Nederland stelde Savills aan als projectmanager van de renovatie. Nieuwe huurders BumaStemra en Regus zullen na oplevering het pand betrekken.

Marc van Niekerken, managing director Savills Building & Project Consultancy, zegt hierover: ‘Eind 2016 heeft onze klant het Azura-kantoorgebouw in Hoofddorp verworven als onderdeel van de Mercury-portefeuille. Om aan de moderne normen van potentiële nieuwe huurders te voldoen, werden vernieuwingsplannen ontworpen om het huidige gebouw te upgraden tot een high-end multi-tenant gebouw. Door de renovatie is het gebouw nu een zeer prettige werkplek voor haar nieuwe huurders.’

 

Reageer op dit artikel