nieuws

Yaya Mode naar Nijmegen

Transacties

Yaya Mode naar Nijmegen

Recentelijk heeft Yaya Mode de winkelruimte aan de Ziekerstraat 49a te Nijmegen gehuurd.

Deze kleding- en woonwinkel richt zich op dames en heeft wereldwijd meer dan 2.400 winkels. In Nederland zijn ze onder andere te vinden in Arnhem, Den Bosch en Breda. Naar verwachting zal de winkel aan de Ziekerstraat medio maart haar deuren openen.

Het winkelpand is strategisch gelegen binnen een voor veel bezoekers favoriete wandelroute Broerstraat-Ziekerstraat-Marikenstraat-Burchtstraat-Moenenstraat en heeft een groot vloeroppervlak met een fraaie frontbreedte van 7 meter.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, heeft in collegiale verhuur met Hestia Makelaars namens de verhuurder opgetreden bij deze transactie.

Reageer op dit artikel