nieuws

Xtandit en Ugoo naar kantoor Zuidoost

Transacties

Xtandit en Ugoo naar kantoor Zuidoost
Paasheuvelweg 20 in Amsterdam

Het multi-tenant kantoorgebouw aan de Paasheuvelweg 20 in Amsterdam heeft met Xtandit en Ugoo twee nieuwe huurders toegevoegd als gebruikers van het gebouw.

Ze huren samen 900 m2 kantoorruimte. Na de komst van BinckBank eind 2016 en de aanwezigheid van huurder Keyprocessor is het gebouw met  het aantrekken van deze twee nieuwe huurders op 235 m2 kantoorruimte na volledig verhuurd.

Xtandit is een leverancier van print- en documentoplossingen met haar hoofdkantoor in Woerden en vestigingen in Amsterdam, Capelle aan de IJssel en Groningen. Voor haar locatie Amsterdam maakt Xtandit de overstap naar Paasheuvelweg 20. Ugoo adviseert ondernemingen – met name de technologische sector- bij het aanvragen van subsidies. Ugoo was al in Amsterdam gevestigd en maakt ook een overstap.

BNP Paribas Real Estate verzorgt het asset management en property management namens verhuurder Trinity Vastgoed IX en behartigde de belangen van de verhuurder bij het tot stand komen van deze transacties. TREC bracht als makelaar aan de verhuurderzijde de transacties met Xtandit en Ugoo tot stand in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield.

Reageer op dit artikel