nieuws

A.S. Watson huurt Kalverstraat 226

Transacties

A.S. Watson huurt Kalverstraat 226

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft het winkelpand aan de Kalverstraat 226 in Amsterdam langjarig verhuurd aan A.S. Watson.

De winkel kwam vorige maand leeg door het vertrek van Marks & Spencer uit Nederland. Het pand is aansluitend verhuurd aan A.S. Watson voor een Kruidvat. De vestiging, die woensdag 13 december officieel wordt geopend, is ruim 700 m2 groot verdeeld over een begane grond en souterrain.

Eigenaar van het pand is het Achmea Dutch Retail Property Fund (ADRPF), dat zich in haar beleggingsbeleid richt op A- locaties in de vijftien beste winkelsteden van Nederland, aangevuld met beleggingen in winkelcentra voor de dagelijkse benodigdheden. De portefeuille van het ADRPF bestaat uit 54 objecten en heeft een totale waarde van 690 miljoen euro.

Jacobs Van der Meij Real Estate adviseerde Syntrus Achmea bij deze verhuurtransactie.

Reageer op dit artikel