nieuws

Ocean Network Express huurt in Blaak 16 Rotterdam

Transacties

Ocean Network Express huurt in Blaak 16 Rotterdam
Blaak16-Rotterdam

Containervervoerder Ocean Network Express (ONE) huurt langjarig 3.000 m2 en 32 bijbehorende parkeerplaatsen in Blaak16 in Rotterdam van Cairn Real Estate.

ONE, waarvan het operationele hoofdkantoor in Singapore is gevestigd, zal met zijn Nederlandse organisatie vanuit Blaak opereren. Blaak 16 is onlangs opgeleverd en is een volledige vernieuwbouw.

Algemeen Pieter Akkerman van Cairn Real Estate vertelt dat nu zo’n 75 procent van het gebouw is verhuurd. ‘Er vinden gesprekken plaats met diverse prospects over het resterende metrage.’ Eerder huurden al DirectPay en Portbase meters in het pand.

Cairn Real Estate verwierf het kantoorgebouw samen met Kadans Vastgoed en een consortium van investeerders. Impact Vastgoed was verantwoordelijk voor de realisatie van het project en de herbouw werd uitgevoerd door Dura Vermeer en Hendriks Bouw en Ontwikkeling. Oplevering vond plaats in de zomer van 2017.

CBRE bracht namens verhuurder de transactie tot stand met ONE. Namens verhuurder zijn CBRE en BRiQ belast met de verhuur van het gebouw. ONE werd bij de transactie bijgestaan door Cushman & Wakefield.

Reageer op dit artikel