nieuws

Fugro naar Triodos-kantoor Utrecht

Transacties

Fugro naar Triodos-kantoor Utrecht
Blaeulaan 60 in Utrecht

Triodos Vastgoedfonds heeft zijn kantoorgebouw aan Blaeulaan 60A in Utrecht voor tien jaar tegen marktconforme condities verhuurd aan Fugro NL Land.

Het duurzame vastgoedfonds van Triodos Investment Management verhuurt 1.339 m2 en veertien parkeerplaatsen aan Fugro. Het beursgenoteerde bedrijf huurt het pand vanaf 15 december. De huurovereenkomst met de vorige huurder eindigde op 1 november. Dankzij een proactieve benadering vanuit het fonds is het object binnen 6 weken weer verhuurd.

De nieuwe huurder en verhuurder streven naar een A++-label (momenteel A+), onder andere door de toepassing van led-verlichting en zonnepanelen. In het Green Lease-contract zijn de intenties ten aanzien van het duurzaam gebruik en beheer van het pand vastgelegd.

Het naastgelegen pand Blaeulaan 60 is nog beschikbaar voor de verhuur. Dit pand zal de komende maanden worden gerestyled en worden verduurzaamd naar een A+-label (momenteel D). Hier zijn vloeren beschikbaar vanaf 350 m2. Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting trad op namens de verhuurder en Rob Swart Bedrijfshuisvesting namens de huurder.

Reageer op dit artikel