nieuws

Altera contracteert retailers in winkelcentrum Houten

Transacties

Altera contracteert retailers in winkelcentrum Houten
Passage winkelcentrum Het Rond in Houten

Altera heeft bijna 1.000 m2 winkelruimte verhuurd aan drie retailers in winkelcentrum Het Rond in Houten, laat Altera Vastgoed weten. Het Rond telt 110 winkels.

Xenos is gecontracteerd voor een winkelruimte van ruim 500 m2 in het overdekte gedeelte van Het Rond. De winkel gaat begin maart open. Rond die tijd zal ook Shoeby de deuren van een winkel van 250 m2 openen in het passagegebied. Al eerder dit jaar openden hier lokale modewinkels Mies en GoedenCo, die beide hoogwaardige merken aanbieden.

Daarnaast zal een lokale gastrobar genaamd Boca Bar & Kitchen begin maart de deuren openen aan het plein. Boca Bar & Kitchen zal 235 m2 huren. Deze transactie past binnen de visie om het plein op Het Rond gezelliger te maken met meer groen, terrassen en evenementen. Momenteel wordt Het Rond grondig verbouwd, waarbij modernisering, markante entrees en een betere routing centraal staan. Zo is er in het passagegebied een extra toegang met een roltrap vanuit de parkeergarage gerealiseerd en zijn gratis openbare toiletten gemaakt.

Belangrijk onderdeel van de verbouwing is de complete vernieuwing van het Vershof. Centraal binnen het Vershof wordt samen met de versondernemers een verblijfsplek gecreëerd, waar ruimte is voor workshops, (kook-) demonstraties en proeverijen. Dit past in Altera’s strategie om food en convenience te faciliteren in winkelgebieden met een sterk aanbod en een prettigere verblijfservaring. De renovatie van Het Rond is naar verwachting medio 2018 volledig afgerond.

Reageer op dit artikel