nieuws

Action huurt twee winkels van Hoorne

Transacties

Action huurt twee winkels van Hoorne
Winkelcentrum Middenhoven Amstelveen

Hoorne Vastgoed heeft twee winkelruimtes verhuurd aan Action in winkelcentra Middenhoven in Amstelveen en de Lindeboom in Mijdrecht.

In beide gevallen gaat het om 1.000 m2 in een op te knappen winkelcentrum. In het 3.500 m2 grote winkelcentrum Middenhoven in Amstelveen worden alle passages en entrees vernieuwd en krijgt de buitenschil nieuw metselwerk. Nieuwkomer Action wordt een grote publiekstrekker, verwacht Hoorne. De vestiging ging zaterdag 2 december open voor het publiek. Albert Heijn, Kruidvat en Primera zijn er ook gevestigd.

Ook het 5.450 m2 grote wijkwinkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht wordt door Hoorne Vastgoed vernieuwd. Action huurt er een met roltrappen bereikbare winkelruimte op de eerste etage. Ook dit Action-filiaal opende 2 december de deuren voor het publiek. De al in De Lindeboom gevestigde supermarkt Boni wordt uitgebreid en alle winkelruimtes en de gevels in De Lindeboom worden vernieuwd.

Reageer op dit artikel