nieuws

MaMa Kelly opent restaurant in Olympisch Stadion

Transacties

MaMa Kelly opent restaurant in Olympisch Stadion

MaMa Kelly opent donderdag 9 november een nieuw restaurant in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

MaMa Kelly huurt 1.187 m2 van het Bouwinvest Office Fund dat eigenaar is van de commerciële ruimtes en de parkeergarage van het monumentale Olympisch Stadion.

Het iconische gebouw werd speciaal voor de Spelen van 1928 ontworpen door architect Jan Wils. Na een grondige renovatie in 2000 is dit veelzijdige en veelbesproken stukje Amsterdam weer helemaal up and running. In any way. Van sportevenement tot stemlokaal en van ceremonie tot festival.

Het gebied rondom het Olympisch Stadion, The Olympic Amsterdam, is volop in ontwikkeling. Bouwinvest is niet alleen eigenaar van de commerciële ruimtes in het Stadion zelf, maar ook van Building 1931 en Building 1962 (de voormalige Citroengebouwen), zo’n 500 woningen en commerciële ruimtes aan het Stadionplein en in Het Kwartier.

Bouwinvest werd bij deze transactie begeleid door CBRE Asset Services Amsterdam.

Reageer op dit artikel