nieuws

Kaan Architecten breidt uit in De Nieuwe Boompjes

Transacties

Kaan Architecten breidt uit in De Nieuwe Boompjes

Kaan Architecten huurt 990 m2 kantoorruimte bij in De Nieuwe Boompjes te Rotterdam.

Cording Real Estate Group is verantwoordelijk voor de asset management activiteiten van het kantoorgebouw  in het centrum van Rotterdam. Binnen een jaar na de aankoop van het kantoorgebouw voor het Benelux Commercial Real Estate Fund is door de verhuur van 990 m2 aan Kaan Architecten 95 procent van de kantooroppervlakte verhuurd.

Kaan Architecten, dat samen met KL AIR in september 2017 de opdracht voor het ontwerp van de nieuwe A-terminal op luchthaven Schiphol gegund heeft gekregen, huurt per 1 januari 2018 extra ruimte op de begane grond. Het bureau is al huurder van 1.490 m2 op de tweede verdieping.

COD heeft op eigen risico het monumentale De Nieuwe Boompjes volledig herontwikkeld naar een multi tenant modern en duurzaam kantoor met aansprekende huurders als Parthenon-EY, Nederlandse Assurantiebeurs, Kaan Architecten en Unibarge.

De Nieuwe Boompjes was de eerste acquisitie van het in december 2016 gestarte Benelux Commercial Real Estate Fund. De focus van het Benelux Commercial Real Estate Fund ligt op kantoor- en winkelpanden op A-locaties en in economisch sterke steden in Nederland, België en Luxemburg. Cording verzorgt behalve de acquisitie ook het asset management inclusief de verhuur voor het fonds.

Reageer op dit artikel