nieuws

Handelsbanken verplaatst hoofdkantoor naar Diana & Vesta

Transacties

Handelsbanken verplaatst hoofdkantoor naar Diana & Vesta
Kantoorgebouw Diana & Vesta Amsterdam

Reggefonds Diana & Vesta verhuurt 3.500 m2 kantoorruimte in kantoorgebouw Diana & Vesta Herikerbergweg 181 in Amsterdam Zuidoost verhuurd aan Handelsbanken Nederland.

Het gaat om kantoorruimte in het bouwdeel Vesta op de 3e, 4e en 5e etage. De huurder, eerder gevestigd in het WTC op Schiphol, gaat hier zijn hoofdkantoor vestigen.

Het kantoorgebouw Diana & Vesta is deel van Plaza Arena in kantorenpark Zuidoost. Het pand omvat in totaal 24.000 m2 kantoorruimte, waarvan na deze transactie ruim 80 procent is verhuurd aan onder andere Freightex, Praxis, Quintiles, Teleperformance en The Office Operators.

Van Gool en Elburg Vastgoedspecialisten heeft de onderhandelingen gevoerd en de transactie tot stand gebracht namens de eigenaar Reggeborgh. De commerciële en juridische belangen van Handelsbanken Nederland werden behartigd door RWRES. RWRES is het bedrijf van Richard Willekes die voor de derde keer is ingeschakeld door Handelsbanken Nederland ten behoeve van het herhuisvesten van zijn hoofdkantoor.

Reageer op dit artikel