nieuws

Eye Wish verhuist in Valkenswaard

Transacties

Eye Wish verhuist in Valkenswaard

Brilmij Groep heeft winkelruimte gehuurd op de kop van de Corridor/Eindhovenseweg 37 in Valkenswaard.

De verhuizing naar deze locatie was mogelijk vanwege de verhuizing van ICI Paris, welke binnen het complex een ICI Paris XL heeft geopend van ruim 200 m². ICI Paris XL en Miss Etam zijn reeds geopend, de aan Eye Wish verhuurde winkelruimte opent begin december en heeft dan de beschikking over circa 125 m² winkelruimte op de begane grond. Voor de met Brilmij Groep afgesloten 5 + 5-jarige huurovereenkomst wordt de huurprijs niet bekend gemaakt.

RSP Makelaars bracht de diverse verhuurtransacties tot stand namens de eigenaar, een particuliere belegger. Kokelenberg & Ouwehand trad op als adviseur van Brilmij Groep.

Reageer op dit artikel