nieuws

Eye Wish verhuist in Valkenswaard

Transacties

Brilmij Groep heeft winkelruimte gehuurd op de kop van de Corridor/Eindhovenseweg 37 in Valkenswaard.

Eye Wish verhuist in Valkenswaard

De verhuizing naar deze locatie was mogelijk vanwege de verhuizing van ICI Paris, welke binnen het complex een ICI Paris XL heeft geopend van ruim 200 m². ICI Paris XL en Miss Etam zijn reeds geopend, de aan Eye Wish verhuurde winkelruimte opent begin december en heeft dan de beschikking over circa 125 m² winkelruimte op de begane grond. Voor de met Brilmij Groep afgesloten 5 + 5-jarige huurovereenkomst wordt de huurprijs niet bekend gemaakt.

RSP Makelaars bracht de diverse verhuurtransacties tot stand namens de eigenaar, een particuliere belegger. Kokelenberg & Ouwehand trad op als adviseur van Brilmij Groep.

Reageer op dit artikel