nieuws

Europese expansie Holland & Barrett 

Transacties

Europese expansie Holland & Barrett 
Holland-Barrett-winkel-in-het-Britse-Manchester Picture by Dave Thompson

Health & Wellness retailer Holland & Barrett breidt verder uit in Europa. Het doel is om elk jaar 25 winkels in Nederland te openen en vijf tot tien winkels in België.

De Holland & Barrett-keten komt oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk en is gespecialiseerd in de verkoop van producten op het gebied van innerlijke en uiterlijke verzorging zoals homeopathische geneesmiddelen, vitamines en voedingssupplementen. Momenteel heeft het bedrijf 1.200 vestigingen over de hele wereld, waarvan 190 winkels in Nederland en 20 in België.

Holland & Barrett heeft vastgoedadviseur Colliers International het mandaat gegeven om deze uitbreidingsplannen te begeleiden. Dit doet zij samen met Bas Retail. Daarnaast gaat Colliers de vastgoedportefeuille in Nederland en België managen.

‘Een gezonde levensstijl speelt een steeds belangrijkere rol bij consumenten en in de maatschappij’, zegt Etienne van Unen, Director Retail en Co-Head EMEA Retail. ‘Holland & Barrett is een toonaangevende retailer in dit segment en we zijn trots dat we hen gaan adviseren bij hun expansieplannen.’

 

Reageer op dit artikel