nieuws

Coca-Cola naar voormalig Eneco-kantoor

Transacties

Coca-Cola naar voormalig Eneco-kantoor

Coca-Cola Nederland heeft een huurcontract getekend met OVG Real Estate voor circa 4.500 m2 in het Rotterdamse kantoorgebouw MM25, het voormalige hoofdkantoor van Eneco.

MM25 ligt in de wijk Prins Alexander aan de Marten Meesweg.  OVG Real Estate kocht het in 2015 van een Duits beleggingsfonds met de bedoeling het te verduurzamen en te herontwikkelen tot een smart building’ door toepassing van diverse slimme technologieën. Het energielabel is verbeterd van E naar label A, wat bewijst dat de overall energieconsumptie drastisch is verminderd na renovatie. Het doel is ook dat het pand een Breeam Very Good certificering behaalt, Breeam is wereldwijd het meest gebruikte keurmerk voor duurzame gebouwen.

Het ingrijpend gerenoveerde pand wordt begin volgend jaar opgeleverd. Met grote open werkruimtes is het gebouw helemaal toekomstbestendig. Voor elk type werk kan een geschikte werkplek worden gecreëerd. Kenmerkend voor de kantoren van OVG Real Estate is een zorgvuldig afgestemde combinatie van slimme technologieën en duurzaamheidstoepassingen die samen zorgen voor een efficiënte, gezonde en groene werkplek waar de gebruiker centraal staat.

Het pand is het voormalig hoofdkantoor van Eneco dat is verhuisd naar het naastgelegen nieuwe hoofdkantoor, tevens ontwikkeld door OVG Real Estate.

MM25 biedt 16.000 m2 kantoorruimte en 248 parkeerplekken. Met de verhuur van 4.500 m2 aan Coca-Cola is het pand bijna volledig verhuurd. Eerder sloot OVG contracten met TBI en technisch dienstverlener Crown Wolter & Dros, die in totaal 8.000 m2 afnemen.

Reageer op dit artikel