nieuws

Centrum Jeugd en Gezin breidt uit in Den Haag

Transacties

Centrum Jeugd en Gezin breidt uit in Den Haag
Paviljoensgracht 1, Den Haag

Stena Realty en Gemeente Den Haag hebben overeenstemming bereikt over een 10-jarige huurovereenkomst voor 2.556 m2 kantoorruimte.

Centrum Jeugd en Gezin (CJG) was al gebruiker van 2.008 m2 kantoorruimte op de begane grond en een gedeelte van de 1e verdieping en zal in de loop van volgend jaar uitbreiden met circa 548 m2 kantoorruimte in het gebouw aan de Paviljoensgracht 1 in Den Haag.

CJG biedt preventieve jeugdgezondheidszorg en maakt zich sterk om een integraal zorgaanbod in de wijken te kunnen aanbieden voor alle leeftijden. In de locatie Paviljoensgracht is onder andere een van de consultatiebureaus gevestigd en kan men terecht bij de gezinscoach van het jeugdteam.

Reageer op dit artikel