nieuws

Boerenbond naar AaBe-fabriek Tilburg

Transacties

Boerenbond naar AaBe-fabriek Tilburg

Savills Investment Management ERF heeft een overeenkomst gesloten met Boerenbond voor winkelruimte in de AaBe-fabriek te Tilburg.

De winkelruimte betreft 1.600 m2 vloeroppervlakte met magazijn en distributieruimte.

Boerenbond heeft voor het winkelpand in de AaBe-fabriek een 10 -jarige huurovereenkomst afgesloten met ERF Retail Fund. Een van de pan-Europese Retail Fondsen van Savills IM.

De AaBe-Fabriek is een retailontwikkeling die is gerealiseerd in het monumentale fabriekscomplex van voormalige wollenstoffen dekenproducent. De AaBe-Fabriek biedt een unieke combinatie van perifere detailhandel, grootschalige detailhandel en een wijkwinkelcentrum, gelegen middenin een groeiende woonwijk. De AaBe-Fabriek heeft zijn historische karakter behouden en omvat ruim 31.000 m2 aan vloeroppervlak. Het huidige winkelaanbod van ruim 30 winkels bestaat onder meer uit: Beter Bed, Henders & Hazel, Xenos, Eyewish, Zeeman, Blokker, BCC, Leen Bakker, Kruidvat, Toys XL, Kwantum, Roobol en Big Bazar. Daarnaast zijn de supermarkten Jumbo en Lidl aanwezig.

De verhuur is gedaan door Rialto Vastgoedmanagement en RSP. Boerenenbond werd bij deze transactie bijgestaan door Bernheze Makerlaars & Adviseurs BV.

Reageer op dit artikel