nieuws

Workspot naar Westblaak Rotterdam

Transacties

Workspot naar Westblaak Rotterdam
Thornico building aan Westblaak 108 in Rotterdam

Vastgoedoperator Workspot heeft met West-Star een tienjarig huurcontract gesloten voor bijna 2.500 m2 kantoorruimte het Thornico building aan Westblaak 108 in Rotterdam.

Op een derde van de overeengekomen metrage lanceert Workspot in december 2017 een nieuw, premium officeconcept. Volgens Ronald Bouwens, manager van het Thornico building, is Workspot ‘de partij waarmee we de vertaalslag kunnen maken naar datgene wat de markt op dit moment behoeft: flexibele werkruimte, flexibele contracten, en een professionele partij die dat kan runnen’.

Met het tienjarige contract en de aanzienlijke kantoorruimte van 2.468 m2 en een optie op 1.500 m2 uitbreiding, zet Workspot een volgende stap in de ontwikkeling als operator in de Randstad. Workspot is momenteel actief op tien locaties in Rotterdam, Dordrecht, Rijswijk en Den Haag. De diensten van Workspot variëren van flexibele werkplekken tot afsluitbare, zelfstandige kantoorunits, voorzien van alle benodigde faciliteiten. In 2020 wil het bedrijf vijf nieuwe premium locaties hebben.

Reageer op dit artikel