nieuws

Tribes krijgt zesde Amsterdamse locatie

Transacties

Tribes krijgt zesde Amsterdamse locatie

Het flexibele kantorenconcept Tribes opent begin volgend jaar zijn zesde Amsterdamse vestiging in het Zuiderhof II gebouw aan de Jachthavenweg op de Zuidas.

De 19e Tribes locatie van het totale netwerk is tevens de derde vestiging op de Zuidas. Chief en Founder van Tribes, Eduard Schaepman over deze keuze: ‘Werken op de Zuidas heeft een aantrekkingskracht op organisaties van over de hele wereld, en zal dat door continue ontwikkeling blijven hebben. Het is een dynamische omgeving, waar de business ontstaat en kan groeien. We zijn ontzettend blij dat we de laatste vrije vierkante meters hebben kunnen bemachtigen, om zo alle nationale en internationale business nomads van een werkplek te kunnen voorzien’.

Het Zuiderhof gebouw is herkenbaar aan de bijzondere, wigvormige architectuur, met een karakteristieke uitstraling. De directe omgeving heeft veel te bieden voor internationale business nomads, met op loopafstand diverse recreatievoorzieningen. De nieuwe locatie van 2.091 m2 is zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Tribes heeft inmiddels vestigingen in Eindhoven, Capelle a/d IJssel, Rotterdam (vier), Den Haag, Brussel (drie), Utrecht (twee), Amsterdam (zes) en Düsseldorf.  De komende maanden wordt het netwerk in hoog tempo verder uitgerold.

 

 

Reageer op dit artikel