nieuws

Panalpina huurt DC in Oude Meer

Transacties

Panalpina huurt DC in Oude Meer
Fokker Logistics Park in Oude Meer

Panalpina Groep huurt 6.157 m2 bedrijfsruimte en 695 m2 kantoorruimte met twintig parkeerplaatsen op Fokker Logistics Park in Oude Meer.

Daartoe sloot Panalpina een overeenkomst met Standard Life Investments Europe Real Estate Club L.P. III. Het gehuurde object ligt dicht bij een ander DC van Panalpina. Het tweede DC wordt geopend om te voldoen aan de groeiende vraag naar logistieke dienstverlening in Nederland.

Standard Life Investments European Real Estate Club L.P. III is in deze transactie geadviseerd door Industrial Real Estate Partners. Cushman & Wakefield adviseerde Panalpina. De huurder is een leverancier van supplychainoplossingen die luchtvracht, zeevracht en manufacturing services combineert.

Reageer op dit artikel