nieuws

Northstar Realty verlengt huurcontract AKD Maastoren

Transacties

Northstar Realty verlengt huurcontract AKD Maastoren
Maastoren en Erasmusbrug in Rotterdam

NorthStar Realty Europe is met huurder AKD een tienjarige verlenging van het huurcontract overeengekomen voor kantoorruimte in gebouw Maastoren gelegen aan de Wilhelminakade 1-103 in Rotterdam.

De verlenging heeft betrekking op 4.680 m2 kantoorruimte, 201 m2 archiefruimte en 80 parkeerplaatsen in de bij het gebouw behorende parkeergarage. De Maastoren is met haar 44 verdiepingen en 165 meter hoogte een beeldbepalend landmark in Rotterdam en tevens het hoogste gebouw van Nederland. Het gebouw, gelegen op de Rotterdamse Kop van Zuid, werd ontwikkeld door OVG en opgeleverd aan haar gebruikers in 2010.

Als onderdeel van de verlenging zijn partijen een verdere upgrade en verbetering van het gebouw overeengekomen. De verhuurder wil hiermee een verbeterde, levendige en bruisende multi-tenant entree en receptie op de begane grond realiseren.

Huurder AKD werd bij deze transactie geadviseerd door Cushman & Wakefield. Savills adviseerde verhuurder NorthStar Realty Europe bij de huurverlenging en renovatieplannen en is tevens verantwoordelijk voor het property management.

Reageer op dit artikel