nieuws

Huurverlengingen winkels Paul Warmer

Transacties

Huurverlengingen winkels Paul Warmer
Leidestraat 41 Amsterdam

Paul Warmer heeft de huurovereenkomsten voor de winkels in het centrum van Amsterdam, Amstelveen en Den Haag voor lange tijd verlengd.

De winkel in Amsterdam ligt aan de Leidsestraat 41 en heeft een verhuurbare vloeroppervlakte van 100 m2 op de begane grond, 73 m² op de eerste en 73 m² op de tweede verdieping. In Amstelveen heeft Paul Warmer een vestiging aan de Rembrandtweg 127 met een vloeroppervlakte van circa 140 m2 op de begane grond. De derde winkel van Paul Warmer ligt aan de Denneweg 23 in Den Haag en heeft een verhuurbare vloeroppervlakte van 135 m2 op de begane grond en 45 m² op de eerste verdieping.

Het assortiment van schoenenspeciaalzaak Paul Warmer bestaat uit dames- en herenschoenen, tassen en accessoires van internationale designers. De keten heeft ook een eigen merk, gemaakt in Italië. Sinds 2012 heeft de retailonderneming een online shop.

Cushman & Wakefield heeft namens verhuurder (de persoon Paul Warmer) succesvol de onderhandelingen afgerond voor de huurverlengingen. De belangen van de huurder (Paul Warmer B.V.) werden vertegenwoordigd door Schoeman Bedrijfshuisvesting.

Reageer op dit artikel