nieuws

Bouwinvest verhuurt 1300m2 in Het Eiland Zwolle

Transacties

Bouwinvest verhuurt 1300m2 in Het Eiland Zwolle
Het Eiland Zwolle

Bouwinvest heeft namens het Retail Fund, in samenwerking met Colliers International, Rodenburg Makelaars en Brighternet, een winkelruimte van bijna 1.300 m2 in Het Eiland verhuurd aan Bever.

Na de eerdere verhuur aan zeven nieuwe formules in 2016 en 2017 is het aanbod op Het Eiland nu  verder versterkt. De strategie van het Retail Fund pakt daarmee goed uit. Bouwinvest heeft Het Eiland namelijk een nieuwe richting weten te geven door zich te richten op een brede groep consumenten die meer willen dan shoppen alleen. Zo maken bruisende evenementen in en rondom Het Eiland, zoals food-festivals en openluchtconcerten, structureel deel uit van het winkelprogramma.

Om de komst van Bever mogelijk te maken voegt Bouwinvest twee units samen, waarvan 600 m2 op de eerste verdieping. Met de bestaande huurders zijn nieuwe afspraken gemaakt. Zo heeft de conceptstore Pistache een nieuwe, langjarige huurovereenkomst gesloten voor 1.200 m2.

Bouwinvest voert met diverse kandidaten gesprekken over de verhuur van de laatste beschikbare ruimten. Deze kenmerken zich als kwalitatief hoogwaardige retailruimtes met goede frontbreedte, royale oppervlakte en hoogte. In Het Eiland zijn onder meer ook gevestigd: Speeleiland, D-reizen, Cosmonde, LEV, Siebel, Toff Kids, Plato, Quinn en Appel & Ei.

Reageer op dit artikel