nieuws

Zuivelhoeve breidt winkelbestand uit

Transacties

Zuivelhoeve breidt winkelbestand uit
winkel Zuivelhoeve in Langestraat 133 Amersfoort

Zuivelhoeve heeft winkels geopend aan de Grote Houtstraat 164 in Haarlem, in winkelcentrum Koningshoek in Maassluis en aan de Dracht 53 in Heerenveen.

De verhurend makelaar in Haarlem is B&O Retail namens de particulier eigenaar. De Zuivelhoeve Winkelbedrijven wordt exclusief begeleid door Be Retail Vastgoedadvies. Het aantal winkels is momenteel 47.

Duurzame groei leidt tot een verdere toename van winkels richting het zuiden en westen van Nederland. Voor 2018 is Be Retail nu reeds op zoek naar nieuwe locaties. Winkels vanaf 80 m2 komen in aanmerking. Het assortiment van Zuivelhoeve winkels kenmerkt zich door ambachtelijke zuivel van eigen boerderij.

Reageer op dit artikel