nieuws

UWV verlengt huur Eindhoven

Transacties

UWV verlengt huur Eindhoven
UWV aan Patsoor Peterstraat 134-166 te Eindhoven

Recentelijk heeft het UWV haar huurovereenkomst voor het object De Kroon aan de Pastoor Peterstraat 134-166 te Eindhoven verlengd. De overeenkomst omvat ongeveer 7.000 m2 kantoorruimte en 105 parkeerplaatsen.

Mede door de goede ligging, de kwaliteiten van het gebouw en de beoogde investeringen die de verhuurder zal doen heeft huurder zich wederom voor een langjarige termijn willen vastleggen. Reeds sinds 2008 is UWV gevestigd in gebouw De Kroon. Het gebouw is hiermee volledig verhuurd.

Mede door de goede ligging, de kwaliteiten van het gebouw en de beoogde investeringen die de verhuurder zal doen heeft huurder zich wederom voor een langjarige termijn willen vastleggen. Reeds sinds 2008 is UWV gevestigd in gebouw De Kroon. Het gebouw is hiermee volledig verhuurd.

BNP Paribas Real Estate verzorgt het commercieel property management namens verhuurder Review Real Estate en behartigde in deze de belangen van de verhuurder bij het tot stand komen van de overeenkomst.

Reageer op dit artikel