nieuws

Unilever: wij blijven op Weena Rotterdam

Transacties

Unilever: wij blijven op Weena Rotterdam
Unilever hoofdkantoor Weena Rotterdam

Welke beslissing Unilever ook over de juridische structuur van het bedrijf zal nemen, Unilever houdt zijn Europese hoofdkantoor in Rotterdam.

Dat zegt de multinational in reactie op berichtgeving van dit medium dat eigenaar Real I.S. het Unilever-kantoor in de etalage heeft gezet. Volgens Unilever is de beslissing over een eventuele beëindiging van de duale structuur die kan leiden tot een vertrek van het hoofdkantoor uit Rotterdam ‘nadrukkelijk’ nog niet genomen.

‘Wij komen hier voor het einde van het jaar op terug. Welk besluit we ook nemen, dan is het nog steeds zo dat het Europese hoofdkantoor op het Weena gevestigd blijft. Daarnaast zal de Foods & Refreshment-categorie juist vanuit Londen naar het Weena verhuizen. En we hebben recent de Europese Supply Chain-organisatie van Zwitserland naar Rotterdam verplaatst.’

Reageer op dit artikel