nieuws

Start herontwikkeling EY-kantoor Eindhoven

Transacties

Start herontwikkeling EY-kantoor Eindhoven

Accountant EY en Property Match, hebben een langjarige huurovereenkomst gesloten met betrekking tot het gehele pand Professor Dr. Dorgelolaan 12 te Eindhoven.

Het pand, met een oppervlak van 5000 m2 en parkeerplaatsen op eigen terrein wordt volledig herontwikkeld tot een plek waar mensen graag werken en ontmoeten.

Het gebouw krijgt een karakter passend in de Eindhovense high tech omgeving. Veel daglicht, korte loop- en zichtlijnen en met drie kantoorverdiepingen. Nieuwe technologieën worden toegepast om efficiënter te werken, het gebouw efficiënter te gebruiken en een comfortabele werkplek te realiseren.

Het vernieuwde gebouw, naar een ontwerp van Architectenbureau DiederenDirrix, wordt gerealiseerd door aannemer Huybregts Relou. Begin september zal met de eerste werkzaamheden worden gestart. Het nieuwe interieur wordt ontworpen door Fokkema & Partners.

Het pand wordt eind 2018 in gebruik genomen.

Reageer op dit artikel