nieuws

Pulse Media naar Millennium Tower Amsterdam

Transacties

Pulse Media naar Millennium Tower Amsterdam
Millennium Tower Amsterdam, een van de verkochte objecten

Pulse Media Group heeft met eigenaar Commerz Real Investmentgesellshaft een huurtransactie gesloten in de Millennium Tower in Amsterdam.

Het betreft een transactie van 823 m2 kantoorruimte op de negende verdieping van het kantoor aan Radarweg 29. In dit full service multi-tenant gebouw bevinden zich meerdere huurders zoals NCR Nederland, Reed Elsevier, Coca Cola en The Office Operators.

Pulse Media Group is een mediapartij die organisaties ondersteunt bij het verwezenlijken van marketing- en salesdoelstellingen. 1530 Real Estate heeft Pulse Media tijdens het gehele aanhuurproces geadviseerd. Verhuurder werd geadviseerd door JLL.

Reageer op dit artikel