nieuws

Florent naar Noma House Zuidas

Transacties

Florent huurt per 1 december 2017 1.000 m2 kantoorruimte met dakterras op de negende verdieping van het gebouw Noma House in Amsterdam. Het bedrijft huurt ook parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage.

Florent naar Noma House Zuidas
Noma House Zuidas Amsterdam

Het kantoor komt aan Gustav Mahlerlaan 405 aan de Zuidas in Amsterdam. Florent Advocaten is een corporate boutique opgericht door onder andere de curatoren van V&D. Florent biedt ondernemingen high end ondersteuning op het gebied van corporate litigation, transacties en insolventierecht.

Noma House is een gezamenlijke, duurzame ontwikkeling van Maarsen Groep en Zadelhoff Beheer. Het gebouw wordt medio november 2017 opgeleverd met een Breeam Outstanding-certificaat. Het gebouw is een ontwerp van Dam & Partners Architecten en omvat 16.500 m2 bvo kantoorruimte. Onder het gebouw wordt een eenlaags parkeergarage gerealiseerd. Het gebouw wordt duurzaam verwarmd vanuit het warmtenet in Amsterdam.

CBRE Dutch Office Fund zal Noma House na oplevering afnemen van Maarsen Groep en Zadelhoff Beheer. De huurder werd tijdens deze transactie geadviseerd door Schoeman. Cushman & Wakefield trad in collegiale samenwerking met CBRE op als adviseur van Noma House.

Reageer op dit artikel