nieuws

ASR verhuurt 1.800 m2 retail Leidsche Rijn Centrum

Transacties

ASR verhuurt 1.800 m2 retail Leidsche Rijn Centrum
Leidsche Rijn Centrum Brusselplein-zijde-Londenstraat

Zeven nieuwe namen vestigen in Leidsche Rijn Centrum. Rituals, Holland & Barrett, Sandwich, SoLow, Dermatologisch Centrum Leidsche Rijn, Sams en Cosmo huren gezamenlijk ongeveer 1.800 m2 in het stadscentrum-in-aanbouw in Utrecht.

Dat laat ontwikkelaar ASR Vastgoed Projecten weten. Het exacte winkeloppervlak dat Rituals (123 m2), Holland & Barrett (218 m2), SoLow (941 m2), Huidtherapie Vechtstreek (168 m2), Cosmo (97 m2), Sams (103 m2) en Sandwich (147 m2) huren is 1.797 m2.

Eerder kozen onder andere H&M, Mango, Vero Moda, Only, Name it, Jack & Jones, Hema, Open32 en Vapiano al voor Leidsche Rijn Centrum, samen met een groeiend aantal lokale ondernemers. De transacties kwamen tot stand door ASR Vastgoed Projecten, Engelvast en CBRE, die in samenwerking de verhuur van de winkels in Leidsche Rijn Centrum begeleiden.

Reageer op dit artikel