nieuws

Pijper Media naar kantoor Teleport Amsterdam

Transacties

Trinity Vastgoed III heeft 950 m2 vvo kantoorruimte verhuurd aan Pijper Media in gebouw Teleport aan Teleport Boulevard 120-140 in Amsterdam Sloterdijk.

Pijper Media naar kantoor Teleport Amsterdam
Kantoor aan Teleportboulevard-120-140 in Amsterdam

Bij de huurovereenkomst horen ook acht parkeerplaatsen in de onder het gebouw gelegen parkeergarage. Sinds het asset management bij BNP Paribas Real Estate is ondergebracht is een aantal nieuwe plannen ingezet. Zo zal de entree van het kantoorgebouw op korte termijn worden gerenoveerd, met daarin onder andere een lounge met hoteluitstraling. Bovendien zal de daktuin op de tweede verdieping opnieuw worden aangekleed en een subtropische uitstraling krijgen.

Voor Pijper Media zijn onder meer deze plannen een belangrijk argument geweest om te kiezen voor dit multi-tenant gebouw. Pijper Media is een snelgroeiend familiebedrijf, bestaande uit Pijper Druk en Pijper Publishing. Het bedrijf heeft naast de vestiging in Amsterdam een vestiging in Groningen. De uitgever geeft tijdschriften uit op het gebied van lifestyle en sport. Onder andere de Grazia, Marie Claire, Voetbal Inside en de Playboy zijn hier voorbeelden van.

Trinity Vastgoed III werd bij het tot stand komen van deze verhuurtransactie vertegenwoordigd door haar asset manager BNP Paribas Real Estate. TREC in collegiale samenwerking met Savills traden in deze op als verhurend makelaars.

Reageer op dit artikel