nieuws

Nieuwe huurders in winkelcentrum Middenwaard

Transacties

Nieuwe huurders in winkelcentrum Middenwaard
WinkelcentrumMiddenwaard shops

Wereldhave heeft drie nieuwe en drie vernieuwde overeenkomsten gesloten voor winkels in winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard.

In september openen de nieuwe winkels van Branderij Joost (100 m2), kapsalon Cuts & Colours (55 m2) en modeketen Ter Stal (550 m2) hun deuren.

Door verhuizingen binnen het winkelcentrum openen er ook drie vernieuwde winkels. Zo openen Pro Phones (105 m2) in september, Pearle Opticiens (135 m2) in oktober en het nieuwste winkelconcept van Sneakers (125 m2) in november op nieuwe locaties.

Winkelcentrum Middenwaard is het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland. Met 150 winkels, 10 horecagelegenheden, een theater en bioscoop naast de deur is Middenwaard met recht het stadshart van Heerhugowaard te noemen. Sinds de overname van Middenwaard in 2015 heeft Wereldhave de bezettingsgraad van het winkelcentrum sterk verbeterd. Om deze positieve trend door te kunnen zetten wordt een grootschalige vernieuwing van ongeveer 4.500 m2 in het hart van het winkelcentrum voorbereid.

Reageer op dit artikel