nieuws

LRC verhuurt kantoorruimte Nieuwegein aan Accountor

Transacties

LRC Group Netherlands heeft in het Marconi-gebouw aan Marconibaan 57 in Nieuwegein overeenstemming bereikt met Accountor Nederland voor een langjarige huurovereenkomst voor 800 m2 kantoorruimte en twaalf parkeerplaatsen.

LRC verhuurt kantoorruimte Nieuwegein aan Accountor
LRC-kantoor Marconibaan 57-59 in Nieuwegein

Dat meldt de manager en mede-eigenaar van de portefeuille waar het Marconi-gebouw deel van uitmaakt. Accountor Nederland heeft gekozen om 800 m2 op de eerste verdieping te huren met de mogelijkheid om bij verdere groei de hele etage te huren, zegt Guido Wellig, managing director Accountor Nederland. ‘De flexibiliteit, een op maat gemaakt huurvoorstel en de representatieve uitstraling van het pand zijn doorslaggevend geweest om een langjarige huurovereenkomst aan te gaan.’

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens de verhuurder LRC Group Netherlands. Het property management van het Marconi gebouw wordt uitgevoerd door BNP Paribas Real Estate. JLL en Cushman & Wakefield zijn namens verhuurder verantwoordelijk voor de verhuur.

Reageer op dit artikel