nieuws

Alten breidt huurovereenkomst Capelle a/d IJssel uit

Transacties

Alten breidt huurovereenkomst Capelle a/d IJssel uit
Capelle - Fascinatio Boulevard 582

Time Equities heeft in het kantoorgebouw aan Fascinatio Boulevard 582 in Capelle aan den IJssel overeenstemming bereikt met Alten Nederland voor een langjarige huurovereenkomst voor 1.385 m2 kantoorruimte en vierendertig parkeerplaatsen.

Alten is een technische consultancy- & engineering-organisatie. Door verdere groei op de Nederlandse markt heeft Alten besloten in het kantoorgebouw verder uit te breiden en de resterende leegstand op te nemen. Het kantoorgebouw heeft een representatieve uitstraling, goede bereikbaarheid en een energielabel A, aldus de eigenaar.

Nordcapital Immobilienfonds Niederlande 6 verkocht het kantoorgebouw in februari van dit jaar aan Time Equities. Het kantoorgebouw bestaat in totaal uit 3.386 m2 kantoorruimte, verdeeld over de begane grond en vier verdiepingen. Ballast Nedam is de andere huurder in het gebouw.

Reageer op dit artikel