nieuws

Profound vult kantoor Eindhoven op

Transacties

Profound Asset Management heeft het kantoorgebouw aan Kennedyplein 1-13 van 5.200 m2 in korte tijd volledig verhuurd.

Medio 2016 bedroeg de leegstand in het gebouw nog 70 procent. Mede dankzij de snel stijgende vraag naar kwalitatief hoogwaardige kantoren in het centrum van Eindhoven is de bezetting van het gebouw in korte tijd opgelopen naar 100 procent in januari 2017.

De laatste langjarige verhuurtransacties sloot Profound recent af met Ilionx Group (302 m2),The Swatch Group (550m2) en American Express (550m2). Profound Asset Management is bij de transacties vertegenwoordigd door Colliers International in collegiale samenwerking met Q Bedrijfslocaties. De meest recente huurder Ilionx Group werd vertegenwoordigd door Huurconsult.

Reageer op dit artikel