nieuws

Savills verlengt 7.600 m2 kantoorhuur Rotterdam

Transacties

Savills Fund Management heeft de huurovereenkomst voor bijna 7.600 m2 kantoorruimte aan George Hintzenweg 89 in Rotterdam verlengd. In dit kantoor, Lotus E, heeft ict-dienstverlener CGI Nederland zijn hoofdkantoor.

De overeenkomst omvat 7.592 m2 kantoorruimte verdeeld over acht verdiepingen en 200 parkeerplaatsen. Enige huurder vooralsnog is CGI Nederland. Het hoofdkantoor van CGI in Nederland is in september 2013 verhuisd van Amstelveen naar dit Rotterdamse kantoor. Deze verlenging is gesloten met de enige huurder van het Lotus E-kantoorgebouw op dit moment, zegt vastgoedadviseur Savills in een persbericht waarin de huurdersnaam niet wordt genoemd.

De nieuwe huurovereenkomst heeft betrekking op de begane grond en de verdieping 5-11, de verdiepingen 1-4 (4.300 m2) zullen beschikbaar komen voor de verhuur. De bovenste drie verdiepingen (1.900 m2 kantoorruimte) van het aangrenzende Lotus C-gebouw zijn al beschikbaar voor de verhuur.

Bij deze transactie werd de huurder geadviseerd door CBRE. Savills Fund Management werd geadviseerd door Savills, ook verantwoordelijk voor het asset en property management van gebouwen Lotus E en C. (MvL)

Reageer op dit artikel