nieuws

Sam Friday naar Haagse Passage

Transacties

Het jonge Amsterdamse modemerk Sam Friday heeft een langjarig huurcontract afgesloten voor een brandstore in De Passage in Den Haag. ASR Vastgoed Vermogensbeheer sloot het contract namens eigenaar ASR Dutch Prime Retail Fund af.

De Passage in Den Haag heeft er met Sam Friday sinds 2 december weer een nieuwe publiekstrekker bij, aldus ASR. Na Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Utrecht en Maastricht is dit de zesde brandstore van Sam Friday. Het betreft een winkel op Passage 32 van 130 m2, begane grond, kelder en entresol. Sam Friday bewijst dat het als modemerk mogelijk is om ook met fysieke winkels te overleven en zelfs te groeien. Door vanaf de start de juiste mix van fysieke winkels en online verkoop te hanteren, ontstond een nieuw succesvol modeconcept.

Maarten Uttien en Edwin Junge, oprichters van Sam Friday: ‘Als modemerk zijn winkels op A1-locaties, waar we een persoonlijke aanpak hanteren, naast online verkoop essentieel voor onze naamsbekendheid en merkbeleving. Na Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Utrecht openden we vorig jaar een nieuwe brandstore in Maastricht. Op zoek naar een volgende locatie viel onze keuze op De Passage in Den Haag. Door de veranderde looproute in het centrum van Den Haag waait er een frisse wind door de historische Passage. De prachtige setting van arcades, glazen koepels en bewerkte gevels en buren zoals de Apple store maken het de plek voor een nieuwe brandstore van Sam Friday.’

Reageer op dit artikel