nieuws

Markel huurt in Rotterdamse Westerlaantoren

Transacties

Markel International heeft 1.345 m2 kantoorruimte in de Westerlaantoren in Rotterdam en zestien parkeerplaatsen in de bijbehorende parkeergarage gehuurd. Het betreft een langjarige huurovereenkomst voor de achtste en negende verdieping.

De Westerlaantoren ligt aan Westerlaan 18-19 in het Scheepvaartkwartier. Markel International is actief in de markt van aansprakelijkheids- en technische (her)verzekeringen. Verhuurder is CPA 18 Global, een niet-genoteerde REIT gemanaged door W.P. Carey.

Het kantoor met uitzicht over de Maas is tussen 2009 en 2012 volledig gerenoveerd en bestaat uit hoog- en laagbouw. De hoogbouw bestaat uit kantoorruimte en appartementen en in de laagbouw zijn grote kantoorvloeren gerealiseerd. Huurder Markel International werd geadviseerd door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting. De vertrekkend huurder werd geadviseerd door CBRE.

Reageer op dit artikel