nieuws

Ekkersrijt 4008 Son & Breugel verhuurd aan Tauw

Transacties

Merin heeft 800 m2 kantoorruimte verhuurd op Ekkersrijt 4008 in Son & Breugel aan advies- en ingenieursbureau Tauw.

Tauw is een advies- en ingenieursbureau en actief in de milieusector en duurzame ontwikkeling van de leefomgeving. De maatschappelijke en verantwoorde bedrijfsprofilering van beide organisaties heeft bijgedragen aan deze overeenkomst. Samen hebben zij een doelstelling geformuleerd om dit gebouw te verduurzamen. Het gebouw wordt voorzien van HR++ beglazing, luchtbehandeling met warmteterugwinning en led-verlichting.

Colliers International heeft Merin geadviseerd bij de verhuur. Door het advies komt Merin dichter bij haar gestelde doel om dit jaar 100.000 m² kantoor- en bedrijfsruimte van led-verlichting te voorzien. De verduurzaming en andere aanpassingen aan het pand zijn in november gestart. Tauw verhuist begin 2017 naar Ekkersrijt 4008.

Reageer op dit artikel