nieuws

Eerste restaurant Taco Bell in Eindhoven

Transacties

Taco Bell opent definitief zijn eerste Nederlandse vestiging in Eindhoven. Met een particuliere eigenaar is een langjarig huurcontract afgesloten voor 230 m2 winkelruimte aan Rechtestraat 62 in Eindhoven.

Na een ingrijpende verbouwing zullen liefhebbers van taco’s en burrito’s naar verwachting vanaf half maart 2017 terecht kunnen in het restaurant. De vestigingen van deze van oorsprong Amerikaanse formule zullen er in Nederland anders uitzien dan in de Verenigde Staten. Het wordt geen typisch fastfoodconcept maar een transparant restaurantconcept in een gemoderniseerd, hip jasje met open keuken.

Taco Bell zal de welbekende gerechten serveren zoals in de VS, zonder gebruik te maken van kunstmatige ingrediënten en genetisch gemodificeerde producten. Kolsteren Bedrijfshuisvesting heeft de verhuurder geadviseerd tijdens deze transactie. CBRE trad op als adviseur van Taco Bell en begeleidt de keten exclusief bij de expansie in Nederland. Taco Bell is voornemens om de komende tien jaar vijftig nieuwe restaurant te openen. Daarvoor zoekt de vastgoedadviseur naar centrumlocaties van 175 tot 250 m2 in de grote steden in de Randstad en de Brabantse stedenring.

Reageer op dit artikel