nieuws

Savills adviseert Deka inzake Tribes-huurtransactie

Transacties

Deka Immobilien heeft met Tribes een nieuwe huurovereenkomst ondertekend in het Adam Smith-gebouw in het Rieker Business Park in Amsterdam.

De volgende adviseurs waren bij deze transactie betrokken. Savills adviseerde verhuurder Deka Immobilien GmbH. De verhuur van Adam Smith is een collegiale samenwerking van CBRE en Savills. De overeenkomst heeft betrekking op 2.167 m2 kantoorruimte en twintig parkeerplaatsen.

Het Adam Smith-gebouw van 21.000 m2 ligt aan Thomas R. Malthusstraat 1-3. De nieuwe huurovereenkomst heeft betrekking op de gehele eerste verdieping van het pand. Ongeveer 10.000 m2 is na deze transactie nog beschikbaar voor verhuur. Dit is de elfde locatie van flexibelf kantorenconcept Tribes. De andere locaties zijn onder andere Amsterdam Amstel, Amsterdam Zuidas, Den Haag, Rotterdam, Capelle aan de IJssel, Utrecht Centraal Station, Eindhoven en Brussel.

De verhuurder is blij met Tribes Inspiring Workplaces als nieuwe huurder en voorziet dat dit de aantrekkingskracht zal vergroten van het Rieker Business Park in het algemeen en het Adam Smith-gebouw in het bijzonder. 

Reageer op dit artikel