nieuws

Rabobank verkoopt bedrijfspand Den Bosch

Transacties

Rabobank ‘s-Hertogenbosch en omstreken heeft de huidige vestiging aan de Helftheuvelweg 87-91 in Den Bosch verkocht en een huurovereenkomst gesloten voor 2.300 m2 kantoorruimte in gebouw Riva in het Paleiskwartier.

Met de verkoop van de vestiging aan de Helftheuvelweg (circa 5.000 m2 kantoorruimte) maakt Rabobank bewust plaats voor transformatie naar woningen. Door het netwerk van DTZ Zadelhoff werd de kantoorruimte in Riva, die niet formeel te huur werd aangeboden op de markt, gevonden voor Rabobank ‘s-Hertogenbosch. Medio 2017 huisvest Rabobank op deze centrale locatie haar adviescentrum op de begane grond, eerste, tweede en derde verdieping.

Riva is een duurzaam kantoorgebouw. Samen met de verhuurder streeft Rabobank ‘s-Hertogenbosch naar het verkrijgen van het Breeam-certificaat 2017 Very Good. Andere huurders in het gebouw zijn onder andere Hevo en Van Lanschot.

De verhuurder werd bij deze transactie bijgestaan door haar co-investor en asset manager UniforeDMC met zijn lokale verhuurpartner Tholen Real Estate. Rabobank ‘s-Hertogenbosch werd bij beide transacties geadviseerd door DTZ Zadelhoff, sinds 15 november jl. onderdeel van de Cushman & Wakefield groep.

Reageer op dit artikel