nieuws

Commerz Real verhuurt kantoorruimte Papendorp

Transacties

Commerz Real Investmentgesellschaft (CRI) heeft met Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) een nieuwe huurovereenkomst gesloten voor Courtyard Building in Utrecht Papendorp. De overeenkomst heeft betrekking op 2.600 m2 kantoorruimte.

CIZ is verantwoordelijk voor de toewijzing van langdurige zorg aan burgers op basis van de Wet langdurige zorg. In het (hoofd)kantoor worden directie en stafdiensten ondergebracht. Courtyard Building omvat in totaal 36.000 m2 kantoorruimte en ligt op kantorenpark Utrecht-Papendorp. Het afgelopen jaar is de begane grond van het voormalige Compaq-hoofdkantoor gerenoveerd.

Provip heeft in opdracht van en in samenwerking met CRI voorzieningen gerealiseerd zoals een vergadercentrum, sportruimte en zogenaamde good food bar. Bij deze transactie werd verhuurder geadviseerd door Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting collegiaal met JLL en Provip.

Reageer op dit artikel