nieuws

Swatch Group huurt Kennedyplein Eindhoven

Transacties

The Swatch Group Netherlands heeft onlangs een 10-jarige huurovereenkomst gesloten voor haar Nederlandse hoofdkantoor in Nederland.

Het kantoorgebouw op het Kennedyplein 1-13 betreft een duurzaam en modern kantoorgebouw op een prominente plek in het stationsgebied. Mede door deze transactie van 536 m2 kantoorruimte is dit gebouw nagenoeg volledig verhuurd.

Swatch Group is een multinational actief in de productie en verkoop van afgewerkte horloges, sieraden, uurwerken en onderdelen. Het is ‘s-werelds grootste uurwerkengroep door de achttien individuele merken (zoals o.a. Omega, Tissot, Calvin Klein, Balmain en Swatch) en de multi-brand retailbedrijven Tourbillon en Hour Passion.

De verhuurder van het complex is bij deze transactie vertegenwoordigd door Colliers International en de huurder door Storms International Property Services. Colliers International werkt bij deze verhuur in collegiale samenwerking met Q Bedrijfslocaties.

Reageer op dit artikel