nieuws

TK Maxx opent winkel in Rotterdam

Transacties

ASR Vastgoed Vermogensbeheer en TK Maxx tekenden onlangs de huurovereenkomst voor een winkel in het centrum van Rotterdam aan de kop van de Lijnbaan, op Binnenwegplein 25-27.

TK Maxx opent winkel in Rotterdam
Rotterdam TK Maxx

De winkel heeft een oppervlakte van 2.195 m2 verspreid over de begane grond (615 m2) en de eerste verdieping (1.580 m2). ASR Vastgoed Vermogensbeheer voegde hiervoor drie winkels samen en bracht een nieuwe pui aan, waardoor de zichtbaarheid van de winkel aanzienlijk werd vergroot. 

De internationale off-price multibrand retailer TK Maxx is een warenhuis met een breed aanbod van mode, accessoires, kinderkleding en woonartikelen van grote merken en designers tegen lage prijzen. TK Maxx is onderdeel van het Amerikaanse TJX Companies. De retailer is actief in zestig landen met ruim 1.400 winkels waarvan ongeveer 1.000 in de Verenigde Staten, en heeft de ambitie de komende jaren fors te expanderen op de Nederlandse winkelmarkt.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield begeleidde, als exclusieve adviseur van TK Maxx, de aanhuur van de winkel. Nieuw Holland Projectontwikkeling en G&A Vastgoed ondersteunden ASR Vastgoed Vermogensbeheer, handelend namens het ASR Dutch Prime Retail Fund, bij deze transactie. De transactie is juridisch begeleid door Boekel namens ASR Vastgoed Vermogensbeheer en door Houthoff namens TK Maxx.

 

 

Reageer op dit artikel