nieuws

Decathlon tekent voor 5.000 m2 winkelruimte in Cool63

Transacties

Decathlon heeft met eigenaar Rabo Vastgoedgroep een huurovereenkomst getekend voor 5.000 m2 winkelruimte in gebouw Cool63 aan de Coolsingel in Rotterdam.

Decathlon tekent voor 5.000 m2 winkelruimte in Cool63

Daarmee wordt dit de grootste binnenstedelijke sportwinkel van Nederland. Naar verwachting zal deze vestiging in het tweede kwartaal van 2016 open gaan voor het publiek. De winkel heeft een entree op de hoek van de Kruiskade en de Coolsingel en is gesitueerd op de eerste en tweede verdieping. De van oorsprong Franse retailer biedt een assortiment voor 65 verschillende sporten.

Rabo Vastgoedgroep en Decathlon hebben een langjarige huurovereenkomst afgesloten. De opening van dit grote filiaal van Decathlon sluit aan bij de ambitie van Rotterdam om de Coolsingel als winkelgebied te versterken. ‘Decathlon is een grote publiekstrekker voor de Coolsingel en daarmee een belangrijke aanjager voor het gebied’, aldus Mischa Molsbergen, projectdirecteur van Cool63.

Cool63 is begin dit jaar opgeleverd en omvat 15.000 m2 retail en horecaruimte, 5.000 m2 kantoren en vijftien stadsvilla’s. Het voormalige gebouw van de Slavenburg’s bank is ingrijpend gerenoveerd en getransformeerd tot een gebouw met functies die bijdragen aan de levendigheid in dit deel van het centrum van Rotterdam. Decathlon is wereldwijd de grootste sportretailer met meer dan 900 winkels in 24 landen. In Nederland heeft Decathlon winkels in Amsterdam, Kerkrade, Best, Apeldoorn en Leeuwarden. Op 25 november zal een Decathlon-concept-store openen in Breda.

Reageer op dit artikel