nieuws

Spes Bona verhuurt 1.400 m2 kantoor in Almere

Transacties

Spes Bona heeft in Almere met twee overeenkomsten in totaal 1.400 m2 kantoorruimte verhuurd.

Spes Bona verhuurt 1.400 m2 kantoor in Almere

Cinnovate tekende een langjarig contract voor 950 m2 in Le Branchement aan de Wisselweg 33. Daarnaast huurt Umbra 450 m2 op de negende verdieping van WTC Almere, die compleet wordt afgebouwd door Spes Bona.

Spes Bona is een van de BV’s waarin vastgoed is ondergebracht van het failliete Eurocommerce. De vennootschap bezit 21 posities, waaronder drie kantoren en één parkeergarage in Almere, veertien kantoorobjecten elders in Nederland, het Gelredome in Arnhem en twee grondposities in het oosten van het land. De beide transacties in Almere kwamen tot stand onder leiding van BNP Paribas Real Estate als geïnstrueerd asset manager van de Spes Bona-portefeuille, in collegiale samenwerking met makelaars DTZ en THRP.

Reageer op dit artikel